INREDNING & LIVSSTIL S/S 2018 med Swedish Fashion Council

14 februari, 2017 - 13:00 - 15:30

Varmt välkomna till Swedish Fashion Councils "Inrednings- & Livsstilsseminarium S/S 18" i Malmö på Media Evolution City.
Vilka konsekvenser har den allt snabbare digitaliseringen för inredningsbilden? Vilka former, materialval och färger blir tongivande för säsongen? Villka nya affärsmodeller och konsumentbeetenden ser vi? Kom och hämta inspiration om kommande designuttryck och livsstilsfenomen tillsammans med oss. Föreläsningen hålls av Elin Frendberg, CEO Swedish Fashion Council, som presenterar omvärldsanalyser med fokus på design, konsumtionsmönster, livsstilsfenomen, innovationer samt nya affärsmodeller som påverkar och influerar inredningsbilden. Materialet är framtaget av vårt globala researchteam med samlad erfarenhet från bl a Balenciaga, Cèline, Givenchy, Saint Laurent, Adidas, H&M och Alexander McQueen under ledning av vår Creative Director Sofia-Li Molin.

Program
13.00 Dörrarna öppnas
13.30 Föreläsning börjar, del 1
14.20 Paus med förfriskningar
14.40-15.30 Fortsättning, del 2

1100:- exkl moms
Media Evolution medlemmar har 500 kr rabatt, ange koden: MESFC

Sista anmälningsdag: 10 februari 2017
Var: Media Evolution City, Stora varvsgatan 6a, Malmö
OSA: seminarium [at] swedishfashioncouncil [dot] se

www.swedishfashioncouncil.se/seminarier

Vid frågor, slå oss gärna en signal:+46 (0) 702 62 26 27