Salong #4 (juledition)

16 december, 2016 - 15:30 - 21:00

It´s Friday. You’ve logged out. You’ve grabbed your coat. See you at Salong!

The best Friday feeling at Media Evolution City happens once a month. Our Salong program provides our community with the opportunity to explore new perspectives and meet other people. Together with three hosting companies we offer a sparkling afternoon program that allows our guests to be part of something bigger than themselves by collaborating and engaging with others. And yes, there is also an evening program full of surprises, arts, music, drinks and food.

This Salong #4!
Först förkroppsligar vi månadstemat "Share & care” och bjuder på sammanhang med mycket kärlek och hygge. Salong #4 är i juledition med två företag som bjussar på kunskap kring att växa, lära och göra saker annorlunda.

Sedan blir det festligheter, kärleksfullt och lagom juligt. Och gott. Alltid gott.
>>>16/12 Salong#4 <<<

DAGEN - 15.30 - 17.00
(Begränsat antal platser, endast för medlemmar)
15.30 - Hej med fika
15.45 - Välj mellan dagens två olika salonger:

THE FUTURE OF DIGITAL HEALTHCARE - Seminar in english
Will your contact with doctors mostly be done digitally in the future? Sweden’s first and largest digital health care provider Min Doktor is right now leading that transition. There is a great story and lots of opportunities about how to combine medical expertise, technical innovation and user experience to provide quick access to health care. This Salong it is all about the opportunities to grow, learn and doing things differently.
{ Min doktor } 

VISUALISERING FRÅN ETT NYTT PERSPEKTIV
Intresset för visualisering och att återskapa verkligheten digitalt är något som tilltalar många. Den intelligenta, omtänksamma staden med allt från tänkande hus till talande soptunnor kräver nya former av samarbeten. Denna Salong handlar om hur vi tillsammans kan visualisera och integrera data med dagens och morgondagens verktyg.
{ Sweco }
{ Skanska }

KVÄLLEN - 17.00 - 21.00 (ish)
(Bjud gärna med din favoritperson)
17.00 - Koppla av - eller koppla på!
Hemligheter, musik och givetvis mat och dryck.
Vår fantastiska boulebana är öppen och pingisbordet likaså!
Mysigt, fint och kanske lite skejt.
-> Kvällens "Dj: No Dj"-spellista kureras den här gången av humorgruppen Stallet – aktuella med serien Trettiplus som sänds på SVT under vintern. <-