Världens Bästa Morgon 7/4 om SXSW

7 april, 2017 - 08:00 - 09:30

Upp och hoppa, vi laddar för en härlig start på fredag!

Har du funderat på hur det är att åka till SXSW? South by Southwest är världens största konferens och festival inom tech, media, musik, film, spel, VR, utbildning, hälsa med mera äger årligen rum i Austin Texas i USA och ett gäng av våra medlemsorganisationer har varit där både för att inspireras och göra affärer. Nu får du chansen att höra om deras upplevelser och erfarenheter både kring konfan, affärsmöjligheterna och allt det där runtomkring. Vi på Media Evolution är redan igång med 2018 års engagemang för våra medlemmar, så om du är sugen på att veta mer så är detta ett gyllene tillfälle att komma hit :)

Spaning och samtal varar i en timme (start kl 8:30). Frukost serveras från kl 8:00. Det blir mysigt, god frukost, nya tankar, verktyg och möjlighet att träffa nya kompisar. Frukost + föreläsning är endast för våra medlemmar.

Med oss från vårt community är:
Kalle Berglund, Happy Ears: officiell SXSW-partner detta året med Happy Ears-produkter bland festivalens merchandise.
Sandy Errestad, Minc: PR-boss om jakten på journalister i Austin, KPI-er och att åka hem med oväntade nya samarbetspartners.
Marcus Olsson, SceneThere: fokus på VR och interaktiv 360-film: om pitcher, matchmaking, saunabussar och nya möten (plus party med Snoop på Redditfesten!)
Kristoffer Åkesson, digital strateg på KAN: om årets trender, hur en kan inspireras på SXSW, vinsterna av att åka och where to eat tacos.
Plus eventuell surprisestjärna från vårt community!

När: Fredag 7/4
Tid: 08.00-09.30 (Frukost serveras från 08.00, föreläsningen startar kl 08:30)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, 211 19 Malmö
Vad: Världens Bästa Morgon - Spaning från SXSW 2017
Tillsammans med: Happy Ears, Minc, Scene There, KAN
För vem: Media Evolution medlemmar
Anmälan här!
Frågor: Prata med Pernilla Lavesson, pernilla [at] mediaevolution [dot] se

Upplägg:
Föreläsningen varar i en timme och börjar klockan 8.30 (frukost serveras från kl 8:00). Det blir mysigt, god frukost, nya tankar, verktyg och möjlighet att träffa nya kompisar. Frukost + föreläsning är endast för våra medlemmar.

Howdy tills på fredag!