FINLOPPIS SS17

4 mars, 2017 - 10:00 - 15:00

Välkommen till finloppis SS17, för och med fashionistas och andra modeintresserade!

En loppmarknad för secondhand designerkläder med ca 70 säljare från Skåne och Köpenhamn. Herr och Dam. Allt i hållbarhetens tecken. Märken som brukar finnas till salu: Acne, Marlene Birger, Maria Black, Dagmar, Boss, Filippa-K, Whyred, Rodebjer, Prada, HM selected, Day, Custommade, Billi Bi, Wood Wood, Isabel Marant, Celine etc.

Inträde: 20:-
Servering: M.E.C.K håller öppet för kaffe och kaka mellan 12-14.

Goodiebag till de 200 första besökarna!

Sponsorer: Sysav, Clarins, Malmö opera, Lakritsfabriken
Vill du var med som sponsor? maila: lisa [at] ragstoriches [dot] se
Säljare: maila lisa [at] ragstoriches [dot] se och ange vilka brands du vill ta med och sälja. Finloppis innebär bättre brands, hela rena kläder från nyare kollektioner. Dam, herr och en del barn. Mer info om bord och priser kommer på mail!

Var när hur? På Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö 4 mars 2017