Bli ett Content Marketing-proffs! Med Mynewsdesk

2 mars, 2017 - 09:00 - 3 mars, 2017 - 16:00

Vår utbildning passar dig som vill vässa dina kunskaper i hur du skapar innehåll som engagerar och sticker ut. Vi bjuder på en praktisk kurs där de teoretiska delarna varvas med övningar inom text, foto och film.

Var? 
Media Evolution City, Stora varvsgatan 6a
När?
 2-3 Mars
Pris?
 14 900 kr ex. moms
Hur? Anmäl sker här!

Vad säger tidigare deltagare om kursen?
“Kanonbra utbildning som gav mig många nya insikter och färdigheter. Duktiga lärare, härliga kurskamrater och en peppig miljö. Jag kan varmt rekommendera utbildningen.” - Ulrika Bremberg, ansvarig för press och sociala medier, Södertörns högskola

“Jag fick kanonbra hjälp med precis det jag efterfrågade- hur skapar jag bra content. Jag lämnade utbildningen taggad och med rätt verktyg för att lyckas med företagets vidare content-arbete.” - Hélène Lidman, marknadskommunikatör, TOOLS

“Jag blev otroligt positivt överraskad över innehållet i kursen. Utbildarna var väldigt duktiga inom sina respektive områden och innehållet var perfekt balanserat. Det jag gillade var hur praktisk kursen var. Det här kan du direkt börja applicera samma dag som du går kursen. Jag tog med mig mycket från utbildningen, framför allt hur viktigt det är att ta sig tiden att göra en content-strategi, hur enkelt det är att skapa egna bra bilder, och framför allt hur okomplicerat skapandet av film kan vara.” - Rebecca Cannerfelt, Marketing & social media, FranklinCovey Sverige