Frukostvisning: Noma - My perfect storm 24/2

24 februari, 2017 - 08:00 - 10:00

Tidigare i år visade Doc Lounge Noma - My Perfect Storm, en ny dokumentär om en av världens bästa restauranger och mannen som startade den. Visningen drog fulla hus, och med anledning av det enorma intresset bjuder vi nu på ytterligare en chans att se den hyllade filmen under en frukostvisning på Media Evolution City. Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmälan nedan.

“Every bit as beautiful and sensuous as the courses they create at Noma.”
-Berlingske Tidende

NOMA - MY PERFECT STORM
Pierre Deschamps / UK / 2015 / 95 min
Trailer!
Information in english.
Noma-My Perfect Storm är en kreativ resa i René Redzepis sinne. Hur lyckades han revolutionera den gastronomiska världen och uppfinna ett helt nytt sätt att tolka nordisk mat medan han radikalt förändrade bilden av den moderna kocken? Hans berättelse liknar den klassiska sagan om den fula ankungen som förvandlas till en majestätisk svan, där René Redzepi blir härskare över den moderna gourmetmatens rike. Men under den polerade ytan finns sprickor i form av gamla sår. 2013 blir det värsta året i René Redzepis karriär. Vi följer honom när han kämpar sig tillbaka till toppen, uppfinner NOMA på nytt och återvinner titeln som världens bästa restaurang 2014. För fjärde gången.

“A foodie’s valentine”
-NY Times
★★★★★

TID: 
Dörrar 08.00 / filmstart 08.15
PLATS: 
Utbildningsrummet, Media Evolution City
ENTRÉ: 
Gratis och öppet för alla (begränsat antal platser, först till kvarn)
ANMÄLAN HÄR!