Så når du ut med dina nyheter till fackpressen med Mynewsdesk

31 mars, 2017 - 08:30 - 10:00

Hur gör du för att bli omskriven av dina viktigaste facktidningar? Hur paketerar du nyheten på bästa sätt och vad är viktigt att tänka på kring distribution? Anders Sverke, från Saint-Gobain Abrasives, har under många år arbetat framgångsrikt med sitt nyhetsrum gentemot fackpress. Nu kommer han till oss och berättar om sitt arbetssätt och hur man lyckas jazza till nyheter som handlar om slipverktyg.

Anders Sverke har arbetat med PR och marknads-kommunikation inom business to business sedan mitten på 80-talet. Som tidig Mynewsdeskkund har han samlat på sig knep i nästan 10 år nu och har lyckats vinna Årets Nyhetsrum tre gånger. Det Anders inte kan om nyhetsrum, är knappt värt att veta!

Vi bjuder på frukost från 8.30. Seminariet börjar 9.00 och varar cirka en timme. Varmt välkommen!

Anmälan sker här!

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan är bindande.