Hitta rätt ton för din kommunikation med Mynewsdesk

9 juni, 2017 - 08:30 - 10:00

Hur gör man myndighetskommunikation roligare? Hur avviker man från den förmanande myndighetstonen på ett bra och intresseväckande sätt? Hur ska man som ensam kommunikatör jobba för att hitta de rätta nyheterna inom en myndighet? Och helst för nästan inga pengar alls.

Magnus Mosén är från början utbildad journalist men har bred erfarenhet av att jobba med kommunikation inom offentlig sektor. Under sin föreläsning vill Magnus diskutera de speciella förutsättningar som råder när man jobbar med kommunikation inom offentlig sektor och om vikten av ett kommunikativt och tillåtande ledarskap för att våga nå framgång.
Just nu jobbar han inom Räddningstjänsten Skåne Nordväst som ensam kommunikationsstrateg, och utmaningen består numera av att göra brandskydd spännande för både privatpersoner och företag. Till sin hjälp har han nyhetsrummet, Facebook och gif:ar på Twitter.

Vi bjuder på frukost från 8.30. Seminariet börjar 9.00 och varar cirka en timme. Varmt välkommen!

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan är bindande.

Anmälan sker här!