Sharing club

30 augusti, 2017 - 12:00 - 13:00

Members, it's time to meet!

Det finns mycket innehåll och kloka tankar att ta del av i dagens kanaler. Vårt koncept ”Sharing Club” är en arena för våra medlemmar att ta del andras kunskap eller spaningar under en stund tillsammans. Köp med dig lunch eller fika, bänka dig i Arenan (Medieskogen), lyssna och diskutera ihop med ett gäng kompisar. Vi har ca 45 sittplatser. Att inta sallad/soppa ur skål är att föredra eftersom Arenans sittmöjligheter inte lämpar sig för bricklunch. Restaurang M.E.C.K erbjuder lämplig ta-med-lunch.

Under ca 45 minuter delar ett av våra medlemsföretag med sig av ett projekt, en film, en trendspaning eller en föreläsning. Avslappnat, folk äter lunch eller fikar och diskuterar nya intryck tillsammans. Innehållet går gå hand i hand med månadens tema för maximal exponering via våra kommunikationskanaler.

Vilken medlems som ska prata kommer! Håll ögonen öppna.

Vill du dela med dig något: kontakta Pernilla!