Om rättvis och inkluderande kommunikation med Aurora Percovich Gutierrez -frukostseminarium med Mynewsdesk

29 september, 2017 - 08:30 - 10:00

Jämställdhet, jämlikhet, inkludering, mångfald, representation, rättvisa - begreppen är många och kan ibland vara förvirrande. Men vad betyder de egentligen och hur kan vi ta oss vidare från begreppsförvirringen och aktivt arbeta för att inte exkludera människor.

Under föreläsningen kommer Aurora Percovich Gutierrez, affärsutvecklare på Media Evolution, prata om varför medvetenhet och lyhördhet är så viktigt när man arbetar med dessa frågor och ge er tips på hur man kan tänka strategiskt och inte minst långsiktigt.

Aurora är utbildad inom kommunikation och statsvetenskap och har de senaste tre åren arbetat på Rättviseförmedlingen i Stockholm. Nu är hon tillbaka i Malmö med uppdraget att utveckla tjänster och verktyg för Media Evolutions medlemsföretag att nå nya mål kring jämställdhet och mångfald.

Vi bjuder på frukost från 8.30. Seminariet börjar 9.00 och varar cirka en timme. Varmt välkommen!
Var: Media Evolution City, Stora varvsgatan 6a
Anmälan här!

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan är bindande.