Följ med till SXSW, South by Southwest

10 januari, 2011 - 12:17

Intresserad av att åka med till världens största mediekonferens i Austin Texas i mars?

SXSW är världens största mediekonferens och lockar varje år 15 000 deltagare (bara Interactive-delen) från världens alla hörn samt internets intressantaste bolag. Vi var där förra året och kan garantera en intressant och utvecklande upplevelse. I mars sitter vi åter igen på planet till Austin Texas och hoppas på sällskap av många fler från södra Sveriges mediebranscher.

För dig som är intresserade av att åka, rekommenderar vi att boka boende på hotellet Doubletree University efter att ni har anmält er.

Hör sedan av dig till oss om du vill att vi ska flyga tillsammans så samordnar vi resan och ser till att vi hamnar på samma flyg. Hör av dig till yasemin [at] mediaevolution [dot] se (0709-92 80 48) om du har några frågor.