Medlemsföretag finalklara för Malmö stads näringslivspriser

24 februari, 2011 - 13:57

Den 28 februari är det dags att kora vinnarna av årets fem näringslivspriser. Vi på Media Evolution kan glatt meddela att två av våra medlemsföretag finns representerade bland finalisterna!

De företag och personer som nu finns kvar bland finalisterna är:

Xenofilia AB, Lena Friblick
I kategorin ”Malmö stads Näringslivspris inom mångfald. Tilldelas den/de som drar fördel av integration och mångfald.

Xenofilia AB är ett förlag och produktionsbolag som samlar Sveriges bästa journalister och fotografer. Tillsammans med dem skapas reportage, böcker, dokumentärer och filmer. Xenofilia har idag 5 anställda. Läs mer om Xenofilia AB.

Tomas de Souza, Good Old
i kategorin ”Årets Näringslivsrookie”. Tilldelas en ung företagare som har bidragit till förnyelse av näringslivet i Malmö.

Good Old är en strategisk webbyrå, grundad 2006, med flera strängar på sin lyra. Bland de områden som Good Old jobbar med finns strategi, kommunikation, design och utveckling inom digitala medier. I dagsläget har de 14 anställda. Läs mer om Good Old.

Bland de övriga finalisterna vill vi speciellt uppmärksamma Illusion Labs, som vi bland annat berättat om här (länk till omvärldspublikationen). Illsuion Labs är en av tre finalister i kategorin ”Malmö stads Näringslivspris inom Upplevelseindustrin”, ett pris som tilldelas den/de som positionerar Malmö som en spjutspetsaktör inom upplevelseindustrin.

Vi på Media Evolution hurrar och håller tummarna inför prisutdelningen den 28 februari! För mer info http://clients.sodraesplanaden.se/naringsliv/