Vi bjuder in till workshop om "the conference"

21 februari, 2011 - 16:55

Vi har bestämt oss för att ta ett nytt grepp om vår årliga konferens Moving Images. Vi kommer att byta format, namn och datum. Nu ska vi sätta innehållet och vill ha goda krafter som kan bidra med idéer och tankar till denna konferens.

För oss är det viktigt att konferensen känns som våra medlemmars konferens, att den är en möjlighet att få hit talare man drömt om, förkovra sig själv och se den som en plattform att bjuda in sina kunder och kontakter till. För att få till det bästa innehållet skulle vi vilja brainstorma det tillsammans med dig i en workshop.

Workshopen äger rum torsdagen den 3 mars, 13-16, på Minc. Vi bjuder på fika!

Anmäl dig så fort som möjligt till yasemin [at] mediaevolution [dot] se. Platserna är begränsade.