Vi har fått en ny kollega, yay!

10 februari, 2011 - 15:56

Jag heter Lennart Helmbold och började mitt arbete på Media Evolution i januari. Senast har jag jobbat på Näringsliv Skåne med att stärka lärandeområdet bl.a. genom att dra igång projektet Framtidens lärande och att omorganisera nätverket e-lärande syd.

Min bakgrund finns i nya media där jag varit delägare och vd i TicTac Interactive och arbetat med nätbaserat lärande och digitala spel i Karlskrona. Mitt hjärta ligger i lärande eftersom jag har en stark tro på kommunikation och lärande som tillväxtfaktor. Både för organisationer och individer.

Nyligen inflyttad till Skåne och Malmö med massor att upptäcka. Saknar mitt innebandygäng!

Kontakta mig när det gäller flexibelt lärande! Du når mig på 0709-96 97 31 eller mejl: lennart [at] mediaevoution [dot] se