Vi träffas och planerar SXSW

8 februari, 2011 - 09:04

Årets upplaga av mediekonferensen SXSW (South by South West) drar igång om drygt en månad i Austin. Det börjar bli läge att bygga upp förväntningar och planer för att få ut så mycket som möjligt av resan. Cirka 20 personer från Media Evolution-bolag kommer att åka dit gemensamt.

För att få ut så mycket som möjligt av resan kommer vi ses innan för att prata om hur vi kan hjälpa varandra med kontakter på företag vi vill träffa, möjlighet att anmäla intresse för att Invest in Skåne ska hjälpa med matchmakes, att skapa en gemensam blogg för att skicka vidare det vi ser (som vi gjorde förra året), struktur för att ses dagligen på plats och prata om saker vi tagit till oss.

Ska du till SXSW eller funderar du fortfarande på att åka så är du hjärtligt välkommen på ett förmöte den 16 februari i Malmö.

Vad: Förmöte inför SXSW
När: 16 februari, 16.00
Var: Välfärden, Minc, Malmö

Välkomna!

Läs mer:
Därför åker alla till SXSW