Dags att visa upp oss i Texas!

10 mars, 2011 - 11:28

Idag åker delar av Media Evolution (Martin och Magnus Thure) till mediekonferensen SXSW (South by South West) i Austin, Texas.

Med sig på resan har de drygt 10 företag och organisationer, sammanlagt nästan 30 personer som tillsammans ska ta del av och inspireras av denna "en-av-världens-största-mediakonferenser". SXSW liknar ingenting annat - det är lika mycket en konferens som en festival och en gigantisk mötesplats för mediamänniskor från världens alla hörn.

För vår del handlar resan om att leta talare och medverkande till The Conference, träffa potentiella samarbetspartners, sprida Media Evolution i världen och inte minst resa och inspireras tillsammans med ett gäng medlemsföretag. Inspirationen kommer vi självklart att dela med oss av på vår SXSW-blogg.

De som följer med oss till Texas öken är:
Good Old
Inuse
Malmö Högskola
First Flight Communication
Eight
Sydsvenskan
Aller
RIM
Malmö stad
ID kommunikation
MINC
Teknopol
Heidi Forbes Öste