Var med i ett skräddarsytt utvecklingsprogram

1 mars, 2011 - 16:06

Du och dina medarbetare har nu möjlighet att via Media Evolution gå igenom ett kompetensutvecklingsprogram med fokus på affärsutveckling och tillväxtskapande.

Programmet kommer att skräddarsys efter dina, dina medarbetares och din verksamhets behov – allt med syfte på att ni ska bli bättre på att göra affärer och få företaget att växa.

Vi förbereder just nu en ansökan till Europeiska Socialfonden om finansiering av det här programmet. Det kommer därför inte att kosta något för våra medlemsföretag att delta. Däremot måste varje företag skicka in en avsiktsförklaring. Men notera att avsiktsförklaringen inte är bindande.

Vår ansökan ska lämnas in 15 mars. Och till denna behöver vi bifoga avsiktsförklaringarna.

Blir vår ansökan godkänd så startar vi under hösten 2011 med en analys av just ditt företags behov av kompetensutveckling. Under 2012 och 2013 genomförs kompetensinsatserna som är relevanta för just dig dina kollegor och din verksamhet.

Maila eller ring Lennart Helmbold, lennart [at] mediaevolution [dot] se, 0709-96 97 31, för mer information. Tiden är knapp så hör gärna av dig så snart som möjligt.