Vi söker en strategisk kommunikatör

3 mars, 2011 - 17:04

Vi på Media Evolution söker en strategisk kommunikatör som kan driva vår interna och externa kommunikation.

Vi tror att du liksom vi andra på Media Evolution är en självständigt drivande person som gillar att arbeta med många projekt och kontakter samtidigt. Du har grym koll på läget och håller dig ständigt uppdaterad om vad som händer i mediebranschernas omvärld.

Rollen som strategisk kommunikatör är väldigt bred – du kommer att arbeta både operativt och strategiskt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara många, bland annat kommer du att samordna Media Evolutions övergripande kommunikation och varumärkesarbete, lägga upp kommunikationsplaner och pr-strategier som stöttar våra projekt, planera nyhetsbrev och medlemsbrev samt vara redaktör för mediaevolution.se.

Vi tror att du:
Älskar och brinner för kommunikation i alla dess former.
Vill testa nytt och ligga i framkant i kommunikationsarbetet.
Är van vid att jobba med planerat kommunikationsarbete.
Är strukturerad och gillar att jobba med olika projekt samtidigt.
Är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
Är van vid att hantera alla former av kommunikationskanaler, nya som gamla.

Passar den här heltidstjänsten dig? Eller någon du känner? Tipsa! Skicka en ansökan till petra [at] mediaevolution [dot] se innan den 17 mars. Har du frågor om tjänsten? Kontakta magnus [dot] thure [at] mediaevolution [dot] se.