Full pott för 3 bolag i matchmaking med SingTel

9 juni, 2011 - 11:24

Under konferensen Øresund Mobile Meetupsom hölls i Malmö den 19:e maj genomförde Media Evolution tillsammans med Invest in Skåne ett exklusivt matchmaking-event med SingTel, en av Asiens största telekom-operatörer.

Under två dagar träffade Loo Chen Chuan, innovationschef, och Wong Yu Hsiang, produktchef inom digital media hela 12 bolag under ca 30 min vardera.

Samtliga möten föll väl ut och för tre av bolagen (PopDevelop, Saplo samt Pre-View) var det så lyckat att man direkt kommer starta samarbete in någon form med SingTel. Som exempel signade Pre-View ett kontrakt redan samma dag som mötet hölls. SingTel kommer också bevaka och hålla kontakt med dom övriga bolagen för eventuella senare samarbeten.

SingTel var mycket nöjda över matchmakingen och berättade att de gärna vill komma tillbaka vid senare tillfälle, med en större delegation. Jättekul, tycker vi.

Läs också artikeln på Mobilbusiness