The BlackBerry Challenge är nu igång

5 juli, 2011 - 10:16

The BlackBerry Challenge-tävlingen är nu igång. Det är flera som vill ta fram den bästa appen till BlackBerry & PlayBook.

Den grundläggande utmaningen ligger i att ta fram och utveckla den coolaste appen. Extrapoäng kommer att ges om appen är ihopkopplad med något socialt nätverk, har en nordisk koppling och givetvis har en fantastisk design och användarvänlighet.

Bland de tävlande kan PAN vision, Enjoy Sweden, Team Tunaspot, Saguru Studio, Screen Interaction, Glenn Kirsten, Wizor och Tuokio nämnas bland teamen. Juryn består av representanter från RIM, Kvittar och Media Evolution.

Finalen kommer att äga rum under The Conference i augusti. Det lyckliga vinnarlaget kommer att få vara med i lanseringen av Blackberry/PlayBook i Norden.

To be continued.