The BlackBerry Challenge - finalen & vinnare

2 september, 2011 - 15:23

Finalen av RIMs Blackberry Challange – Playbook gick av stapeln under The Conference 24-25 augusti. De fem finalisterna var Saguru, Enjoy Sweden,Screen Interaction,Ovelin och Tunaspot.

Under konferensens två dagar satt teamen i varsitt tält/bur mitt i händelsernas centrum och utvecklade sina applikationer mot RIMs Playbook efter förmåga och resurser.
Juryn (som bestod av representanter från RIM, Kvittar, Minc och Media Evolution) tittade på hur teamen arbetade under konferensen och hur teamen hade tagit in de olika tävlingskriterierna in i applikationen och deras arbete, för att utse tävlingens vinnare.

Vinnaren kommer att få RIM’s fulla stöd i utvecklingsarbetet, marknadsföringshjälp vid lansering av applikationen och möjligheten att kunna få sin produkt förladdad på kommande RIM-produkter såsom BlackBerry och Playbook.

Vinnaren utsågs till Enjoy Sweden – en sökportal för hela Sveriges turism, där du kommer kunna planera din resa när du ligger hemma i soffan och drömmer om semestern genom att se andra resenärers rekommendationer, bilder och filmer. Sedan väl på plats på besöksmålet , ha din karta med besökmålen utpekade så man lätt hittar dem och vet när de har öppet.