Uppstart Malmö stödjer entreprenörer

14 september, 2011 - 09:46

Uppstart Malmö arbetar för att stödja jobbsökande entreprenörer samt att ge tillgång till investeringskapital från erfarna entreprenörer och företagsledare i Malmö. Dessa personer är beredda att investera 30 miljoner kronor under en 3-årsperiod!

Uppstart Malmö erbjuder att under ett år få kostnadsfri rådgivning och support från team som har en bred erfarenhet och kontaktnät. De utvalda får ett räntefritt lån på kanske 50 000 kr under motsvarande tid. Om satsningen misslyckas skrivs lånet av. Om satsningen lyckas kan Uppstart Malmö tillföra ytterligare resurser för att finansiera din tillväxt.

Media Evolution har nu möjligheten att ge dig en genväg in till Uppstart Malmö. Det innebär att du som söker hjälp kan få snabbare hjälp.

Vi har fått tre genvägar i Uppstart Malmös erbjudande, så ni snabbare kan få den hjälp som ni söker. Det finns några platser kvar så om du söker kapital/lån och/eller mentorskap från några av Malmös främsta entreprenörer så uppmanar vi dig att höra av dig.

Skicka ett mail med presentation av dig själv och beskrivning av ditt behov till Sara Ponnert, sara [at] mediaevolution [dot] se eller Johan Dahlén, johan [at] mediaevolution [dot] se så hjälper de dig vidare.