Nu släpper vi fler kontor i Media Evolution City!

24 oktober, 2011 - 15:17

• NU – har vi släppt kontrakten till de lite mindre kontoren – “FIX OFFICE” – i Media Evolution City. Femton smart inredda och fullservade kontor för 4 personer ska fyllas och vi vill ha en så bra blandning av hyresgäster som möjligt. Om du är intresserad så hör av dig så snart det bara går, listan på intressenter är redan nu lång och i denna och nästa vecka bestämmer vi finalt vilka som får ett FIX OFFICE.

• MEN – om du inte får plats i ett av dessa kontor så är inte loppet kört: om ett par veckor släpper vi kontorsplatserna “FIX DESK” i den öppna miljön “Mediaskogen”. Här får du ditt eget skrivbord med tillhörande förvaring i öppen miljö som vi inrett med bland annat levande träd, stora industrifönster och betonggolv.

• OCH – förutom detta får alla i Media Evolution City tillgång till tysta rum, en rad olika mötesrum och restaurang som servar dig, dina kollegor och era kunder under hela dagen.

• SOM SAGT – är du intresserad av kontor i Media Evolution City hör av dig så snart du kan. Det är nu tåget går!