Utbildningstips: Learning Designer and Facilitator

14 oktober, 2011 - 10:32

Brinner du för lärande, förändring, organisationer och människor?

Förmågan att lära att lära är en central framgångsfaktor och en konkurrenskraft för företag och organisationer i en värld som har en skenande utveckling. Ska företag eller organisationer klara en ständig kompetensutveckling av medarbetare och ledare behövs en lärande organisation. Men också kunskaper om användande av nya digitala medier och insikter i hur den digitala utvecklingen ständigt påverkar affärer, organisationer och processer. Till detta krävs en kompetensprofil som motsvarar utvecklingen - Learning Designer and Facilitator.

En Learning Designer and Facilitator arbetar primärt med att pedagogiskt utforma, organisera och driva lärandeprocesser och tillfällen för lärande med fokus på verksamhets- och kompetensutveckling inom företag och organisationer.

Programmet startar den 5 december i Karlskrona och är 40 veckor långt. De sista 14 veckorna består av praktik, någonstans i världen. För att söka till programmet bör du ha minst ett års arbetslivserfarenhet.

Hyper Island är en yrkeshögskola med inriktning mot kreativitet, interaktiv kommunikation och ledarskap. På Hyper Island finns inga lärare, läxor eller prov. Arbetet består av upplevelsebaserat lärande. I år har kommer studenterna från fler än 30 olika länder, så arbetsspråket är engelska.

Utbildningsplats: Hyper Island i Karlskrona
Utbildningslängd: 40 veckor med start 5/12-2011.
Läs mer och ansökan till programmet här.
Ansökningar tas emot löpande.