Dags att skaffa biljett till X Media Lab Sweden

10 november, 2011 - 12:29

Under X Media Lab Sweden i Malmö den 25 november kommer du få höra en mängd intressanta och välrenommerade talare från olika delar av världen runt ämnen som utforskar gränslandet mellan digital media och vår fysiska värld. Nya tjänster, produkter och nytt innehåll uppstår hela tiden, oavsett tid och plats. Skaffa ditt pass nu!

Här nedan berättar vi om några av talarna, så ta en stund för att läsa om inspirationen som kommer att ges på konferensen:

Dr. Vesna Petresin Robert och Laurent-Paul Robert är grundare av konstverkstaden och think-tankstudion Rubedo i London. Rubedo verkar över hela världen och har nyligen presenterat sitt arbete på bland annat Tate Modern och Critic’s Selection i Cannes International Film Festival.

Genom att kombinera konst, arkitektur, visuell teori, musik, film, spel, pedagogik, psykologi, teknik och IT-utveckling, fungerar också Rubedo som en tankesmedja med kreativa lösningar som de nu kommer att dela med sig av till er.

Neeraj Roy är VD på Hungama i Indien och är utsedd till "Top Ten mobiThinkers" och en av de 50 mest inflytelserika personerna inom mobil underhållning globalt. Neeraj grundade Hungama 1999 vilket idag är världens största aggregator, utvecklare och förläggare av Bollywood och Sydasiens underhållning, med exklusiva rättigheter till över en halv miljon musik- och videotitlar.

Ralph Simon: mobilstrateg, exekutiv producent för Madonna, Lady Gaga, U2 - Ralph har arbetat med “alla” i musikbranschen med sin mobilstrategi. Under konferensen kommer han att dela med sig av sina erfarenheter om mobilens snabba utveckling.

Annika Lidne har många tankar runt start-ups och vad svenska start-ups behöver göra för att lyckas och hon kommer att prata om affärsmodeller, skalbarhet, mål och hur viktigt det är att skapa relationer som kan hjälpa dig få kapital som bas till marknadsföring, testning och lansering.

Ferhan Cook har varit programansvarig för MIPTV och MIPCOM sedan 2003 och arbetat med att öka det digitala innehållet kraftigt. Hon var en kärnmedlemmarna på Apple Lab och är nu VD på Any Screen Productions som är investerare och affärsutvecklingspartner till mobila teknikföretag.

Läs mer på vår blogg om vad Trond Bugge och Mike Dunphy kommer att dela med sig av under konferensen. Och fler talare hittar du här.

Labb för affärsutveckling
Vill ni få mentorshjälp av konferenstalarna för att utveckla ert mobila projekt, så tveka inte att nominera det till tvådagars-labbet som följer efter konferensen.

Praktisk fakta
Var: Konferensen hålls i Caroli Kyrka fredagen den 25 november
 kl 9:00 - 18:00
När: Registreringen startar kl 9.00. Inkluderat i priset för konferensen är kaffe, lunch och nätverkande efter konferensen.

Pris: Media Evolutions medlemmar betalar endast 595 SEK inkl moms. Ordinarie pris är 995 SEK inkl moms.
 En bra rabatt ges till grupper om minst 5 - hör av dig till Sara Ponnert om du vill veta mer, sara [at] mediaevolution [dot] se
Studenter går helt gratis, med erbjudande om att köpa lunchbiljett för 100 SEK (frivilligt)
Anmälan: http://simpleeventsignup.com/event/8779-x-media-lab-sweden-conference
Studentanmälan: http://simplesignup.se/private_event/8701/8a794adf5b

X Media Lab Sweden arrangeras av Media Evolution, i samarbete med X Media Lab, som är en internationell "think-tank" och mentorsnätverk inom den kreativa digitala sektorn.