Julmingel & inspirerande föreläsning för alla Media Evolutions medlemmar

22 november, 2011 - 10:52

Boka fredagen den 9 december. Då är det dags för Media Evolutions julmingel för alla våra medlemsföretag på Babel i Malmö.

Till julminglet har vi bjudit in vår tidigare kollega och Sveriges främste tänkare om det kontemporära medielandskapet Anders Mildner. Anders kommer prata om e-böcker, läsande och vilka förändringar vi kan förvänta oss framöver när läsning för första gången blir en social företeelse.

Vi börjar klockan 15.00 med glögg och tilltugg. Vid 16.00 bjuder vi er på en inspirerande föreläsning. Vi minglar vidare fram till 17, då det är dags för AW Deluxe på Babel som ni alla är hjärtligt välkomna att delta i.

Håll utkik efter mer information om julminglet i våra olika kanaler. Ni kan redan nu anmäla er på: anmalan [at] mediaevolution [dot] se med subject Julmingel.

Välkommen!

Fotocred: Lapido Flickr.