Medlemslunch hos Ideon Innovation i Lund

8 november, 2011 - 15:30

Ideon Innovation är en inkubator som utvecklar entreprenörer, idéer och företag. Det sker genom värdeskapande aktiviteter och stödjande resurser. Ideon Innovation erbjuder, förutom sina egna erfarna affärscoacher, även en bred samverkan med aktörer i innovationssystemet.

Nu har det blivit dags för Media Evolutions medlemsföretag att ta del av den senaste spaningen från Ideon Innovations ledare Rickard Mosell. Rickard kommer att prata om hur tillgången på riskkapital ser ut idag, och hur vår syn på det kan förändras. Kan det vara inom helt nya branscher som det nya riskkapitalet finns?

Om de nya aktörerna är entreprenörer inom branscher som har ekonomiska hjul som rullar oavsett konjunktur (ICA-handlaren, bolag som säljer till sjukvården och andra ”need to have”-branscher), hur ser då leveranskraven ut? Krävs nya kreativa lösningar där personalen får andelar i bolaget istället för lön för att säkerställa att resurserna finns på plats från dag ett? På vilket sätt kommer fokus på försäljningsprocesser och kommunikation att förändras?

Allt detta och lite till kommer vi att diskutera under lunchen. På plats från Ideon Innovation finns, förutom Rickard Mosell, även Mats Dunmar, business coach, Lena Persson, ansvarig för kommunikation och marknad, samt Angelica Persson, koordinator.

Medlemslunchen riktar sig till dig som är nyfiken på, har eller har haft behov av samt funderar på hur du kan använda riskkapital i din verksamhet. Ladda med frågor och tillsammans rätar vi ut alla frågetecken.

Media Evolution deltar med flera representanter och ser fram emot att träffa en massa medlemsföretag för att lyssna på era idéer och frågor!

Vad: Medlemslunch
Plats: Ideon Innovation, Scheelevägen 15, Lund
När: 22 november kl. 11.30-13.00
Anmälan: anmalan [at] mediaevolution [dot] se senast 21 november