Release för ny publikation: Delad kunskap är dubbel kunskap

28 november, 2011 - 15:50

Nästa onsdag (7 dec) släpper vi en ny publikation och det firar vi med en föreläsning. Det är den sjätte i ordningen och handlar om hur vi som individer och företag lär oss nya saker för att ligga i framkant i vårt område.

I "Delad kunskap är dubbel kunskap" kan du läsa om hur man bygger en företagskultur som främjar lärande mellan kollegor. Dessutom skriver bland annat Caroline McCarthy från Google om hur hon som trendspanare håller koll på trender och Petra Berggren, vår fd kommunikatör, om hur Facebook kan bli genombrottet som internkommunikationen så väl behöver.

Publikationen presenteras i en föreläsning av Lennart Helmbold, ansvarig för projektet Framtidens lärande på Media Evolution, tillsammans med Lars Meding, utvecklingsledare på Malmö Högskola och Stratiteqs marknadschef Jens Almgren som presenterar sina 10 bästa tips för bättre internkommunikation.

Bjud gärna med era kollegor och andra som kan vara intresserade.

Vad: Release-föreläsning för "Delad kunskap är dubbel kunskap"
När: Onsdag 7 december, 16.30 (30 min tal + 30 min samtal)
Var: Stratiteqs kontor, Gustav Adolfs torg 10a, Malmö
Hur: Inga konstigheter, bara att dyka upp, attenda gärna Facebook-eventet.

Alla medlemmar får publikationen med posten. Vill du har några extra exemplar eller någon av våra tidigare publikationer finns att ladda ner och beställa här på vår sajt.