Följ med oss till SXSW i Austin - världens största mediekonferens

6 december, 2011 - 17:53

Följ med oss till SXSW i Austin - världens största mediekonferens
I mars 2012 är det 3:e året vi på Media Evolution anordnar resa till SXSW i Austin i USA.

Vill du åka till SXSW 2012 så är det hög tid att boka nu.

Det gör vi för att konferensen är en av de absolut bästa, men kanske främst för att resa tillsammans med kloka, bra och intresserade människor. För att det är då det händer - när man har lite mer tid än vanligt och samtidigt får uppleva mer än vanligt, tillsammans.

"SXSW i Austin är världens största mediekonferens. Storleken i sig har ingen betydelse, men alla är där och möjligheterna att sätta sina idéer i en global kontext är oändliga. Missade du Amber Case på Media Evolution The Conference så är hon en av keynote-föreläsarna! Har du möjlighet att åka så tveka inte, här är kombinationen av mötesmöjligheter och kunskapsutvecklingen större än någon annanstans", säger Martin Thörnkvist, Media Evolutions omvärldsbevakare.

Vi ser till att "The Swedish Delegation" träffas och träffar andra på plats under konferensen. Vi tipsar också om det viktigaste och mest spännande under konferensen.

Upplägg
- Alla bokar konferensbiljett, flyg och hotell själv.
- Vi pekar på flygavgångar och hotell och hoppas att så många som möjligt väljer samma.
- Det finns en Facebook-grupp att diskutera och tipsa varandra om talare osv.
- Resan till SXSW Interactive kommer att vara mellan 8:e och 14:e mars 2012.
- Berätta för oss så snart som möjligt att du ska följa med. Vi behöver uppdatera vår deltagarlista, så även om du berättat för oss tidigare, så skicka ett nytt mail till anmalan [at] mediaevolution [dot] se där du säger samma sak.

Flyg
Vi har förhandlat fram en gruppresa med vår resebyrå. Den kostar 8 795 kr inkl moms tur och retur och innebär att vi kan åka tillsammans. Vi flyger dit 8:e mars via New York och hem den 14:e mars via Washington.

För att boka så ringer du till Johan Wallertz på Resevaruhuset. 031-174960, johan [dot] wallertz [at] resevaruhuset [dot] se

Ha det här redo när du ringer:
företagets organisationsnummer, adress och mailadress att skicka fakturan till alternativt ett kreditkort om du vill betala med det.

Resevaruhuset håller ett antal platser på dessa flighter fram till den 28:e december. Efter detta datum kan man inte boka in sig på gruppresan.

Hotell
Det är galen utgång på hotellrummen i Austin i år. Vår kontaktperson där låter hälsa att "I predict we will be sold out of all our room blocks at all hotels within a week or so."

Vi har bokat rum på Candlewood Arboretum där det fortfarande finns plats för hela vår grupp. Det är inte i city, men på shuttle-rutten. Blir kanon.

Du bokar hotellrummet själv när du registrerat dig till konferensen.

Bokabokaboka
Vet du att du vill åka så är det bra läge att boka upp allting nu. Har du några frågor så ta upp dem i vår Facebook-grupp eller hör av dig till Magnus Thure.

Läs mer om konferensen här: South By Southwest (SXSW) Interactive.