Ge bort en toalett i julklapp. Bli en Secret Santa.

19 december, 2011 - 14:37

The Secret Santa Movement är ett initiativ från biståndsorganisationen och Media Evolution-medlemmenIndividuell Människohjälp. Tillsammans med våra andra medlemsföretag Good Old, Wonderleap och Vurpa Motion Graphics har de arbetat fram denna fantastiska kampanj.

www.secretsantamovement.com kan du köpa olika gåvor som hjälper människor att hjälpa sig själva. Så varför inte göra årets julklapp till kunder, leverantörer och anställda till en välgörande gärning genom att sända en toalett till Indien? Eller en get till Zimbabwe? Eller en packe kondomer till Sydamerika?

Se filmen om indiska skolflickors behov av fungerande toaletter här.

Köp en gåva och få ditt namn på sajten
Självklart uppmuntrar vi på Media Evolution sådana här goda insatser och hoppas att du som medlem (och privatperson) känner likadant!
Om du köper gåvor för mer än 1000 kr så kommer ditt företagsnamn liksom vårt att visas påwww.secretsantamovement.com.. Du får också ett givarcertifikat i pdf som du kan skicka till dina kunder/leverantörer/anställda. Men framför allt får du möjlighet att ge många människor hjälp till självhjälp och därmed en ljusare framtid.

Join the movement. The world depends on you.
God jul!