Frukostmöte hos Malmöfestivalen 7/2

27 januari, 2012 - 12:52

Frukostmöte hos Malmöfestivalen - ta chansen och framför dina idéer direkt till ledningen
Malmöfestivalen laddar för fullt för att åter inta stadens gator och torg 17-24 augusti. Vill du veta hur du kan bidra, utvecklas och samverka i en alldeles unik miljö?

Under en vecka i augusti fylls Malmös gator och torg av konst, musik, mat, debatter och allehanda upplevelser. Efter 27 år är Malmöfestivalen fortfarande sugen på att utvecklas och hitta nya vägar, för att fortsätta överraska sina ca 1,4 miljoner besökare.

Nu har du och ditt företag chansen att ta del av det unika tillfälle som Malmöfestivalen erbjuder. Alla Malmös invånare samlas på samma platser och tidigare barriärer försvinner när stadens rum möbleras om. Malmöfestivalen vill höra vilka idéer du har – oavsett om de är stora eller små, handlar om dokumentation, utställningar eller tester av nya produkter och tjänster. Kom och njut av en god frukost och diskutera dina tankar med de personer som jobbar med festivalen.

Under frukostmötet presenterar festivalgeneral Karin Karlsson tankarna inför 2012 års upplaga av Malmöfestivalen. Magnus Thure Nilsson från Media Evolution berättar om varför Media Evolution the Conference flyttade till augusti och arrangeras samtidigt som Malmöfestivalen.

Det finns tid för mingel innan och efter presentationen som börjar kl 08:00 då ni har möjlighet att diskutera vidare med varandra, Malmöfestivalen och Media Evolution.

Vad: Frukostmöte

Var: Malmöfestivalen, Stadshuset, Malmö (ingång Torpgatan vid vändplatsen)
När: 7 februari, kl 7.30 - 9.00. Frukost serveras från kl 7.30.
Presentation från kl 8.00

Anmälan: anmalan [at] mediaevolution [dot] se senast 6 februari

Frukostmötet genomförs på initiativ från Malmöfestivalen, med uppmuntran från Media Evolution.


Välkommen!