NetPort söker tekniskt ansvarig utvecklare

19 januari, 2012 - 15:34

NetPort är under ständig utveckling och behöver nu anställa en tekniskt ansvarig utvecklare för den svenska delen av ett internationellt projekt med syfte att bygga en molninfrastruktur.

Du kommer att jobba nära utvecklare i Italien, Turkiet och Spanien. Din uppgift blir att utveckla en webbaserad pilotapplikation för att rapportera ärenden på karta. Applikationens syfte är att testa och utvärdera molninfrastrukturen. Vi vill så mycket som möjligt bygga på öppen källkod, t.ex. Drupal, Ushahidi och FixMyStreet. Du ansvarar för att identifiera och implementera lämpliga komponenter. I arbetet ingår även att virtualisera befintliga datakällor genom t.ex. VPN till molnet. Den tekniska kompetens vi söker beror på vilka komponenter vi väljer, men vi tror att du är bra på olika databasformat och utveckling i Php.

Läsa mer om projektet här Open dai. Open dai.

Tjänsten är en projektanställning på inledningsvis ett år, med start 1 februari 2012. Vi vill ha din ansökan senast 31 januari. Maila CV och personligt brev till kontorschef Kerstin Nensén: kerstin [dot] nensen [at] netport [dot] se.

NetPort.Karlshamn är en renodlad triple helix-organisation, till lika delar ägd av Karlshamns kommun, BTH och Karlshamns näringsliv. NetPort skapar tillväxt i den digitala världen. Värdeorden är öppenhet, passion och resultat.