Internet of things - ny publikation

24 februari, 2012 - 11:30

Den 1 mars släpper vi vår sjunde publikation om en faktor som påverkar mediebranscherna. Den här gången är det Internet of Things vi gräver djupare i.

Vi har bett ledande experter på medieproducentbolag, telekombolag och hårdvarutvecklare att resonera kring hur mediebranscherna kan dra nytta av ett nätverk av uppkopplade saker.

“När världens stora telekomföretag tävlar om att överträffa varandra i det förutspådda antalet uppkopplade enheter vi kommer ha omkring oss i framtiden, Ericsson-chefen tror på 50 miljarder 2020, kan vi lugnt konstatera att det är mycket som kommer vara uppkopplat. I den här publikationen tar vi reda på vilka förutsättningar det finns för mediebranscherna “, skriver redaktören Martin Thörnkvist i ledaren.

Releaseföreläsning
Den här gången har vi teamat upp med våra vänner på MEDEA för att fira publikationen. Som av en händelse hade de redan planerat in ett MEDEA Talk med David Cuartielles som forskar på ämnet, driver hårdvaruplattformen Arduino och har skrivit en text i vår publikation.

Var: MEDEA, Östra Varvsgatan 11A, Malmö
När: Torsdag 1 mars, 16-18
Hur: Anmäl dig här
Varför: För att David är en av världens främsta experter på området.