Ta chansen och tala på konferens i Berlin!

3 februari, 2012 - 14:27

Möt våren i Berlin och inspireras av Re:publica. Du kan engagera dig som talare. Våra vänner på Re:publica i Berlin arrangerar 2-4 maj för sjätte gången Tysklands viktigaste konferens för mediebranscherna.

På Re:publica känner man starkt engagemang från bloggare och internet-aktivister kryddat med industriperspektiv och ett gemensamt intresse för samhället och allt digitalt.

Två saker är extra viktigt för dig:

1. Du kan vara talare
Re:publica lever som de lär. De ger alla möjlighet att skicka in förslag på egen presentation eller workshop. Årets fokusområden är "the role of new media for political communication and protest", "changing media landscapes and trends in journalism", "emerging DIY-cultures" and "net political topics such as privacy, open data, open licensing, and Internet infrastructure and security".

Skicka in ditt förslag innan 7:e februari.

2. Som medlem för du rabatt
Tack vare vårt samarbete med Re:publica kan vi erbjuda våra medlemmar 15 % rabatt på biljetten. Istället för 130 Euro så betalar vi 110. Använd kampanjkoden rp2012_Berlin när du köper din biljett.