Bildexpert, event inom bild och video 25/4

19 mars, 2012 - 01:17

Tips och erbjudande från Ilector Utbildning - Medie Events

Nu är det snart dags för Södra Sveriges största event inom bild och video. På onsdagen den 25 april erbjuder vi ett event för kreatörer som arbetar med visuell marknadsföring och använder bl a Adobe Creative Suite i sin vardag. Bildkvaliteten har en avgörande betydelse för att din trycksak eller bild på webben ska bli bra. Våra gästföreläsare kommer gå genom viktiga funktioner och en närmare inblick på hur du kan förenkla ditt arbete genom att ha full kontroll över ditt bildflöde. Vi tittar även på, Camera RAW, färgkorrigering och hur du når det absoluta bästa resultatet. Eftermiddagen är fullspäckad med seminarier inom videoproduktion, där ni kommer följa hela processen av filmskapandet från manus till färdig film med tunga effekter och publiceringsteknik.

Datum: 25 april 2012 kl 9-16
Plats: Biograf Spegeln i Malmö
Kostnad: Bildexpert erbjuder Media Evolutions medlemmar 50% rabatt och betalar således 325 kr + moms.
Anmälan: görs via bildexpert.se
Arrangör: Ilector Utbildning - Medie Events
Frågor och kontakt: info [at] bildexpert [dot] se