Foo Café på Media Evolution City

19 mars, 2012 - 00:00

Vi vill att Media Evolution City ska vara ett hus fullt med aktiviteter för inspiration, lärande och nätverkande. Löpande kommer vi att erbjuda intressanta aktiviteter, en av flera är vårt samarbete med Foo Café.

Foo Café arrangerar olika IT-events som just bygger på inspiration, lärande och nätverkande. De flesta av dessa events kommer att äga rum efter kontorstid och dom kommer att vara gratis att delta på. Michael Tiberg (grundare av Øredev) driver numera Foo Café, Genom Michaels nätverk av erkända talare så kommer nivån på presentationerna att vara intressanta, lärande och inspirerande.

När: Torsdag 22/3 kl 18:00 - 20:00. Mingel från 17:30
Var: Media Evolution City, entréplan

Foo Cafés första event inkluderar James "Cope" Coplien (huvudtalare på ett flertal konferenser, författare av en mängd böcker, senast "Lean Architecture"). Cope kommer att hålla en presentation om "DCI and (C)lean Architecture".

Läs mer om presentationen och registrera dig här på Foo Cafés webb.