Se The Conference som din

15 mars, 2012 - 11:36

Media Evolution The Conference visar under två dagar upp allt Media Evolution står och verkar för; innovationer, mötesplatser, tillväxtområden och möjligheter för framtiden.

För oss är The Conference våra medlemmars konferens. Att den är ett viktigt tillfälle att bjuda hit internationella kontakter, att få lyssna på just den talare du alltid har velat och att det är en plats där nya kontakter och affärer uppstår. Som medlem får du gärna se The Conference som något att bjuda in dina kunder till, för att de ska förstå vad ni arbetar med och för att sätta vår region i fokus.

Vi ser The Conference som våra medlemmars konferens. Vi hoppas att du tänker på den så också.

Delta - Innehåll, sponsorskap och grupprabatt
Vi vill att ni också tar tillfället i akt att delta aktivt. Dels genom att påverka programmet i vår advisory-grupp på Facebook. Men även så klart vara med att göra allt detta möjligt genom att sponsra konferensen.

Är du och ditt företag intresserade av att samarbeta på olika sätt med oss i detta, hör av dig direkt till konferensansvariga Yasemin Arhan Modéer.

Vi vill så klart underlätta för dig att bjuda med kunder, sprida det till samarbetspartners och använda tillfället att visa upp vår fantastiska region. Köp 6 biljetter och få den 7:e gratis. Diskutera med oss om möjligheten att köpa dagsbiljetter exklusivt för just era kunder. Bjud hit era internationella kontakter. Vi kan hjälpa till med ett större besökspaket. Hör av er direkt tillYasemin Arhan Modéer eller Sara.

2011
The Conference 2011 var slutsåld med 650 deltagande delegater och 40 talare från hela världen. Bland annat deltog Bill Drummond (KLF), Amber Case (Geoloqi), Riyaad Minty (Al Jazeera), Paola Antonelli (MoMa), Naveen Selvadurai (Foursquare) och Luke Williams (NYU/frog design ) som talare på 2011 års konferens.

2012
Vi har redan nu sålt över 200 biljetter, varav majoriteten såldes innan vi lanserade första talaren! Det finns stor möjlighet att påverka, vara med och göra årets konferens till ännu bättre, ännu större och ännu mer givande!

Hittills är Ben Hammersley (Wired) och Caroline McCarthy (Google) klara som talare. Konferensen kommer att handla om "Human behavior", "New technology" och "Make it happen" med "access vs ownership", "open innovation" och "mobile" som några av de röda trådarna. Läs mer om allt detta i vår blogg.

Med allt detta sagt, ta nu chansen att vara med och påverka!