Uppdragsförmedling: Systembolaget söker leverantör för internwebb

16 mars, 2012 - 10:33

Media Evolution har fått i uppdrag av Systembolaget att hitta en leverantör till deras nya webblösning för kommunikation mellan deras butiker.

En fungerande sajt för Systembolaget ska finnas klar för lansering den 2:e maj 2012. På sajten ska varje butik bland annat kunna logga in och skapa sin egen sida. Fler features och funktioner är önskvärda redan vid start eller kort efter lansering.

Är ni intresserade, och framförallt, har möjlighet att leverera till ovan datum, så hör av er till Media Evolutions affärsutvecklare Sara Ponnert under måndagen den 18:e mars så får ni mer information att basera en offert på. Offertern delges härefter Systembolaget. Utvecklingen av webblösningen sker sedan i direkt dialog med Systembolaget.

Media Evolution verkar för att driva affärsutvecklande projekt. Den här typen av uppdrag ger oss möjlighet att skapa tillväxt genom nya affärer och samarbeten. Nu ger vi alla våra medlemsföretag möjligheten att ta del av detta erbjudande.

Kontaktuppgifter
Sara Ponnert nås på sara [at] mediaevolution [dot] se 0706-10 75 96.