Full aktivitetsdag på Media Ev City 26/10

19 oktober, 2012 - 14:07

Missa inte mesta höstdagen på Media Evolution City nästa fredag, dvs den 26 oktober. Dagen är fylld med intressanta föreläsningar och samtal, och så afterwork på det!

Vi börjar tidigt och slutar (ganska) sent. Välj en eller flera aktiviteter, och kom ihåg att du måste anmäla dig till respektive aktivitet.

Kl 8:00 Frukostföreläsning med Dale Herigstad
Dale Heringstad är Chief Interaction Officer på Possible WorldWide i England. Dale är en av världens främsta tänkare inom framtida användning av interaktiva skärmar och framtida gränssnitt. Han är också mannen bakom det futuristiska gränssnittet till Tom Cruise-filmen ”Minority Report”.
Läs mer om Dale här och anmäl dig här.

Kl 9:30 Rundabordsamtal med Skanska
Skanska Öresund ska bygga en ny byggnad i centrala Malmö med hotell, arbetsplatser samt ytor och utrymmen för kultur, mat, service, handel och vara en modern men varm och välkomnade upplevelse.

Avsikten är att integrera digitala tjänster och intressanta visuella element i huset redan från början. I detta skede av planeringen är input i form av design, teknikkunnande och idéer kring interaktivitet och tjänsteutveckling, mottagande och värdskap väsentliga. Antalet platser är begränsade.
Anmäl dig här.

Kl 14:00 Rundabordssamtal "Öppen Data i it-branschen, hot eller möjlighet?
Kan vi redan nu förbereda för en attitydförändring vad det gäller ägandet av data, så kanske affärerna kan börja göras snabbare när den väl blir öppen.

Vi bjuder in till ett rundabordsamtal för att ventilera och tänka högt om era tankar runt detta. Antalet platser är begränsade. Anmäl dig här.

Kl 15:00 Beckmans Akademi kör föreläsning & berättar om vårens kurs i Malmö

Beckmans Akademi gillade Malmö så mycket att de kommer tillbaka med ytterligare en föreläsning med HC Ericson som är formgivare och professor i grafisk form.

Och i vår blir det kurs inom visuell kommunikation! Det blir kvällskola i Media Evolution Citys lokaler från och med januari.

Kom och lyssna på några av kursledarna som kommer medverka och hör Akademin berätta mer om kursupplägget och hur man kan söka. Läs mer om kurs och föreläsningen här.
Anmäl dig här.

Kl 17:00 Världens Bästa Afterwork
Finnur Sverrisson, din alldeles egna marknadsförare, producent och make it happen-kille bjuder på denna roliga W.B.A.W på Media Evolution City. Hurricane Love står för livemusiken denna kväll.
Berätta gärna att du kommer här!

Hoppas att vi ses på någon av aktiviteterna denna dag. Och fram tills dess, ha det fint!