Media Evolutions första studentmedlem

25 oktober, 2012 - 13:40

Flera studenter har tidigare visat ett intresse för att kunna ta del av Media Evolutions verksamhet och nu har första studentmedlemskapet inkommit. Vi säger varmt välkommen till Lovisa Fey; Media Evolutions första studentmedlem.

Vi hörde av oss till Lovisa och fick ett stund med hennes tankar.

Lovisa Fey
Lovisa är inte alls obekant med Media Evolution eller Media Evolution City då hon tidigare har gått på föreläsningar när hon har haft möjlighet, senast lyssnade hon på Openleaks grundare Daniel Domscheit-Berg, och har suttit som praktikant hos Good Old. Just nu studerar Lovisa Strategisk kommunikation och digitala medier på Campus Helsingborg. Under hösten har hon varit på SUS kommunikationsavdelning och arbetat med sociala mediestrategier något som hon säger gett henne blodad tand och hon ser fram emot att få vara färdig kommunikatör till våren.

Hon har valt att ta chansen att vara studentmedlem för att få möjligheten att gå på ännu fler events, ta del av spännande föreläsningar och träffa inspirerande människor inom branschen.
Förutom kommunikation tycker Lovisa, som beskriver sig själv som en ”bokmal”, att något av det roligaste som finns är att diskutera böcker och livet tillsammans med andra bokmalar.

Studentmedlemskap
Studenter med intresse för mediebranscherna har möjlighet att bli medlem i Media Evolution. Studentmedlemskapet kostar 500 kr/år per student och ger studenter möjligheten att delta i Media Evolutions arrangemang (i mån av plats) och ta del nyhetsutskick per mail.

För studentmedlemskap, maila in er anmälan till yasemin [at] mediaevolution [dot] se och uppge fullständigt namn, utbildning, mailadress och fakturaadress (faktura kan också skickas via mail om detta uppges).

Media Evolution Campus
Vi har också en öppen facebookgrupp, Media Evolution Campus som erbjuder studenter, arbetssökande och företag, som nyanställer eller driver projekt i olika slag, ett forum att ses och där Media Evolution bjuder in till öppna arrangemang. I gruppen får studenter möjligheten att presentera sig själva för våra
medlemmar och andra intressenter.