Beckmans Akademi & kvällskurs i Malmö

2 november, 2012 - 10:57

Beckmans Akademi startar kvällsskola i Malmö med start i januari!

Efter att tidigare ha haft spännande föreläsningar i Media Evolution Citys lokaler kommer Beckmans Akademi att starta en kvällskurs inom visuell kommunikation i Malmö från och med den 11 januari 2013.

Kursen är en kreativ och bred utbildning och innehåller bland annat illustration, fotografi, kommunikation, typografi, grafisk design och designhistoria. Undervisningen består av föreläsningar, workshops, studiebesök och genomgångar med diskussioner. Den riktar sig dels till den som vill förbereda sig inför att söka till högre designutbildningar men även till den som redan är yrkesverksam och som vill utvecklas och inspireras inom ämnet.

Kursledare är Camilla Blom Polfeldt och Louise Hederström. Några av föreläsarna är: All the way to Paris, Clay Ketter, Detta, Eric Ericson, EvaMarie Lindahl, HC Ericson, Henrik Nygren, Ingela & Vi, Ingrid Sommar och Marie Rehnberg, Ludvig Grandin, Martin Farran-Lee, Matilda Plöjel, Petra Bindel och Studio Total.

Vad: Kvällskurs i visuell kommunikation.
Plats: Media Evolution City
När: Fredagen den 11 januari kl.16.00-19.00 + lördagen den 12 januari 10.00-16.00. Därefter två kurstillfällen per vecka (tis och tor 18.00-21.00) med uppehåll för påsk och andra helgdagar. Totalt 34 tillfällen.
Ansökan: För att söka till Beckmans Akademis Kvällsskola krävs ingen tidigare yrkesutbildning eller branschpraktik. Ansökan lämnas digitalt med arbetsuppgifter via Beckmans Akademis hemsida från och med den 5 november till och med 15 december. Mer information om hur man söker kommer att finnas på Beckmans Akademis hemsida från den 26 oktober. Läs mer här!