Steps to Export - erbjudande för internationalisering

28 januari, 2013 - 09:18

The Whole Wide World at Your Doorstep - nu sänker vi tröskeln rejält för er som vill komma ut på internationella marknader.

I ett nära samarbete mellan Business Sweden (f.d Exportrådet) och Media Evolution sätter vi igång med en process för export och internationalisering som löper med sju tillfällen under våren.

Redan den 7:e mars 2013 drar Business Sweden igång en ny grupp i affärsutveckling Export. I samarbete med Media Evolution ges kursträffar som inriktar sig speciellt till företag som är inom mediebranscherna eller företag från den kulturella och kreativa sektorn.

Steps to Export
Steps to Export är ett program där ditt företag får större kunskap och en genomarbetad strategi för internationalisering och exportsatsning. Teori varvas med praktik, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma träffarna ges konsultstöd (coaching) individuellt i respektive företag.

Ca tolv (12) företag kommer att väljas ut för att vara delaktiga i gruppen Steps to Export. För att komma med i gruppen så vill vi att du och ditt företag har ett samtal i dialogform med oss där vi tillsammans tittar på ditt företags förutsättningar för att sälja på, söka finansiering eller distribution på internationella marknader.

Deltagande företag ges möjlighet att vara med på Media Evolutions exportrelaterade events, bland annat The Swedish Affär i Los Angeles i juni och i London i september.

Intresseanmälan
Meddela ditt intresse till oss snarast. Senast den 7:e februari vill vi ha den via epost med alla kontaktuppgifter till olof [dot] hasslof [at] business-sweden [dot] se. Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Frågor & funderingar
Om du har några frågor, hör av dig till Olle Hasslöf, Regional Exportrådgivare i Skåne och Blekinge, 072- 501 95 96 eller till Sten Selander, Affärutvecklare på Media Evolution, 0733-12 59 69.

Photo cred: http://www.alert-it.co.uk