SXSW Interactive - "The Swedish Delegation" ökar mötesmöjligheter

31 januari, 2013 - 13:57

SXSW i Austin är världens största mediekonferens. Storleken i sig har ingen betydelse, men alla är där och möjligheterna att sätta sina idéer i en global kontext är oändliga.

Kombinationen av mötesmöjligheter och kunskapsutvecklingen större än någon annanstans hävdar många.

För fjärde året i rad så ser vi till att "The Swedish Delegation" träffas och träffar andra på plats under konferensen. Vi tipsar också om det viktigaste och mest spännande under konferensen. Helt enkelt så ser vi till att allt blir lite bättre på plats.

Media Evolutions upplägg:
• Vi åker till SXSW Interactive som i år mellan 8:e och 12:e mars.
• Varje dag träffas alla svenska delegater som har tid och lust - med gäster om man så vill - över en enkel middag och några glas. Vi samlar intryck, diskuterar föreläsningar, planerar morgondagen, tipsar om prylar etc. Det brukar bli mellan 20 och 40 pers. En eller flera värdar står för kulorna (Austins restauranger är löjligt billiga under tidig kväll!)
• Dagligen skickar Media Evolution ut tid och plats för "The Swedish Delegation-meet up" (tillsammans med dagens värd bestäms venue, tid etc).
• Tidigare värdar har bland annat varit Media Evolution, First Flight och Good Old. Det är ett väldigt bra tillfälle att sprida glädje, goodwill och skapa bra möten för framtida affärer och samarbeten! Intresseanmälan görs till Magnus Thure Nilsson.
Facebookgrupp för SWESXSW är till för att tipsa varandra om allt från reseprylar, boende, inte-missa-grejer i programmet till bra mat, fester och nya vänner. Bjud gärna in alla ni känner till som reser till SXSW.

Deltagare från Sverige
• Berätta gärna för oss så snart som möjligt att du ska resa till SXSW, så får vi lite koll på vilka vi som åker i år - skicka ett mail till swesxsw [at] mediaevolution [dot] se.

Praktisk fakta
• Alla bokar konferensbiljett, flyg och hotell själv. Det är läge att boka nu, eftersom biljetter, resor och boende håller på att ta slut.

Läs om SXSW här.