BUFF filmfestival firar 30 år i år!

13 februari, 2013 - 15:44

BUFF filmfestival firar 30 år i år!

30-års jubilerande BUFF Filmfestival (Sveriges största filmfestival!) hålls 11-16 mars i Malmö och lockar över 15 000 besökare från Sverige och andra länder.

Om en knapp månad är det dags igen och på programmet står 111 filmer, seminarier, prisutdelningar och andra aktiviteter - och det är såklart värt att uppmärksammas. Och du har möjlighet att träffa BUFFs team redan på fredag då de tillsammans med MINT är värdar för Världens Bästa After Work på Media Evolution City!

BUFF är en organisation som arbetar för att stärka barn och ungdomsfilmen i Sverige både vad gäller produktion, mediebevakning och distribution.

BUFFs vision är att stärka barn och unga genom värdefulla
filmupplevelser som i sin tur inspirerar och skapar förutsättningar för ökad tolerans i samhället.

BUFF-VÄN
2013 välkomnar BUFF företag, organisationer och privatpersoner att bli BUFF-vän. Som BUFF-vän stöttar du strävan att ge unga värdefulla filmupplevelser och bidra till eget skapande.

BUFF-vänner erbjuds:
• Privatperson (1000 kr) el. företag/org. (1000 kr + moms) synliggörs med namn/logga under BUFF-vän på buff.se.
• 20 st BUFF-festivalarmband att dela ut till personal, vänner och bekanta. Värde: 600 kr.
• 10 VIP-inbjudningar till något av våra branschmingel 12-14 mars. Värde: 2 000 kr.
Anmälan som BUFF-vän görs till julia [at] buff [dot] se

AFTER WORK PÅ MEDIA EVOLUTION CITY 15/2
Vill du träffa BUFF redan innan filmfestivalen drar igång så står de tillsammans med MINT som värdar för Världens Bästa After Work på Media Evolution City nu på fredag, dvs 15:e februari. Då bjuds hela familjen in till AW, barnen bjuds på film, popcorn och festis och de stora på barhäng med filmsnack och liveband på restaurang M.E.C.K.
Till AW:n är alla välkomna!