The Official Swedish Delegation - SXSW USA

6 mars, 2013 - 01:00

Nu är det dags - nu bär det av till det stora landet i väst för världens största mediekonferens.
Nästan 150 personer från Sverige åker till Austin i Texas och för-gyller dagar och kvällar i ett antal dygn på konferensen South By Southwest (SXSW).



Media Evolution åker till SXSW Interactive som i år är mellan 8:e och 12:e mars. Vi har satt ihop "The Official Swedish Delegation" i USA för att höja mötesmöjligheterna på plats. För fjärde året i rad så ser vi till att The Official Swedish Delegation träffas och träffar andra på plats under konferensen. Möjligheterna att sätta sina idéer i en global kontext är oändliga och kombinationen av mötesmöjligheter och kunskapsutvecklingen större än någon annanstans hävdar många.



Varje dag - "The Official Swedish Delegation-meet up"

För att samla intryck, diskutera föreläsningar, planera morgondagen och tipsa varandra om bra saker så träffas alla svenska delegater som har tid och lust träffas över en middag. Ca 50 pers brukar träffas dagligen och det är ett värdföretag per dag som står för arrangemanget och middagen.



Värdföretagen för 2013 är: Media Evolution, Swedish American Chamber of Commerce (obligatorisk anmälan), Slagthuset, Good Old, First Flight, KAN, Matter, Rebel & Bird, Loveatwork och Earth People.



Facebook - På plats i USA sker den mesta kommunikationen för svenska delegater i vår facebookgrupp. Gå med i denna grupp och lägg till alla du känner som åker till SXSW så att ni inte missar något kul på plats. Här meddelas exempelvis tid och plats för The Official Swedish Delegation-meet ups. I gruppen tipsar vi också varandra om bra saker i programmet, coola restauranger, partyn och nya kompisar.



Twitter - #swesxsw



Kontakt på plats

Från Media Evolutions så håller Magnus Thure Nilsson, vd på Media Evolution City i Malmö och vice vd Media Evolution ihop The Swedish Delegation. Hör av dig till honom om du vill hooka upp och inte springer på honom på plats: @magnusthure, magnus [dot] thure [at] mediaevolution [dot] se och +46 708 11 07 65



Var med på distans

Och du, även om du inte är på plats själv - så kan du ta del av världens största mediekonferens här: South By Southwest (SXSW) Interactive, Twitter, Facebook och Vimeo.