Föreläsning 12/4 Utmaning för företag med stark tillväxt

5 april, 2013 - 13:39

Välkommen till en inspirerande föreläsning den 12:e april med en av Media Evolutions nyaste medlemmar; Hope.

Hur växer man från liten till stor? Utmaningen i att växa kraftigt men vikten av att behålla sitt koncept. Åsa Sånemyr, vd på Hope, har stor erfarenhet av organisationsutveckling och ger sina bästa råd. Prioritera och fokusera. Inte gå på alla möjligheter utan koppla tillbaka till grunden och utifrån det, agera.

Hope är ett svenskt modevarumärke som grundades 2001 av designduon Ann Ringstrand och Stefan Söderberg. Hope kännetecknas av en ren, rå och funktionell design med hög kvalité och innovativa detaljer. Butiken i Malmö ligger på Skomakaregatan 7.

Efter föreläsningen bjuds det in till Världens Bästa After Work på Media Evolution City. Kanske blir det premiär för häng på uteserveringen om vårvädret bjuder på soligt humör. Säkert är i alla fall att det bjuds på dryck, snacks och livemusik i form av Springfactory som är en kvintett som spelar svensk pop.

Vad: Föreläsning med Hope - modeföretag i stark tillväxt
När: Fredag 12 april kl 16-17, följt av after work kl 17
Var: Media Evolution City, Malmö
Anmälan: Ja, anmäl dig till föreläsningen här! Och här finns facebookevent för Världens Bästa After Work om du vill se vilka som kommer och bjuda in dina kompisar.

Välkomna!