The Swedish Affär - Media Evolution goes Hollywood. Igen!

22 april, 2013 - 00:57

Media Evolution har ännu en gång skapat ett unikt tillfälle för våra medlemmar att ta tillfället att möta världens största mediemarknad i Los Angeles och Hollywood. Eventet går av stapeln den 9 och 10 juni - dagarna innan E3, världens största dataspelsmässa på Los Angeles Convention Centre.

Under två dagar bjuder vi in 800 amerikanska och internationella producenter, investerare, executives och beslutsfattare från den Hollywoodbaserade underhållningsindustrin för att möta svensk kreativitet. 
I Hollywoodvillan Rockstar Mansion bjuder vi på svensk mat från landslagskockar, skapar matchmaking, möten och nätverkande på hög nivå. Dessutom har vi paneler, talare och artister, både från USA och Sverige som ger bakgrund till den svenska kreativiteten.

Ambitionen är att introducera de mest innovativa och kreativa medieföretagen från Skåne och Sverige till de amerikanske beställarna och att det ska bli konkreta affärer.

Tillfället är unikt - tillsammans med det kreativa Sverige kan du nu få lov att vara med på ett storstilat event i hjärtat av underhållningsvärlden!

FYLL I DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR!
Obs! Sista dag för intresseanmälan är den 5:e maj och antalet möjliga platser är begränsat.

Erbjudande och innehåll
• Coachning och rådgivning på Media Evolution City innan eventet.
• Två eventdagar, möten med beslutsfattare, kunder och beställare.
• Företagsnamn och beskrivning med länk på webb och på plats.
• Presentation av företaget från scen, visa demos eller screening av innehåll och matchmaking .
• E3 Expo Pass (av värde $700).
• Luncher, middagar och nattamat från landslagskockarna samt tilltugg och alla sorter förfriskningar i huset Rockstar Mansion.

Vill du veta mer?
Ovanstående paket erbjuds till Media Evolutions medlemsföretag till en kostnad av 9 500 kr (ca $ 1500) och gäller för 2 personer per företag. Vi kan även hjälpa till med rabatterade resebokningar och hyrbilar och vi har blockbokat ett 30-tal hotellrum i Hollywood. Resa och hotell ingår inte i erbjudandet.

Kontakta gärna Media Evolutions Sten Selander om du har frågor eller vill veta mer: sten [at] mediaevolution [dot] se +46 733 12 59 69.

Eventet sker i samverkan med Svenska Institutet, branschföreningarna för den kreativa sektorn.