The Swedish Affair i Hollywood avslutat

24 juni, 2013 - 14:59

The Swedish Affair i Hollywood, Kalifornien, har som syfte att främja affärer mellan den svenska kreativa näringen och den amerikanska marknaden.

Som ett två dagar långt event i ökända Rockstar Mansion i Hollywood Hills fungerar The Swedish Affair som ett förevent till den amerikanska dataspelsmässan E3 (Electronic Entertainment Expo). Stora namn som Nolan Bushnell, grundaren av Atari, Ewa Björling, svenska handelsministern, Anna Serner, VD Svenska Filminstitutet, Anna Gissler, VD Stockholm Business Region, Gabriella Augustsson, Public Affairs och Pressråd vid Sveriges ambassad Washington DC, Dolph Lundgren, svensk skådespelare och Jonas Hafström, svenska ambassadören vid Sveriges ambassaden i Washington fanns på plats. Dessutom deltog representanter från stora spelstudios som Avalanche, DICE, King.com och Ubisoft Massive samt andra representanter och företag från hela världen.

En svensk gemenskap av entreprenörer och ledande affärsmän och kvinnor från olika branscher blandat med många amerikaner anslöt och förnyade affärer tillsammans i Rockstar Mansion. Startup var ett av de stora orden under kvällen och att var i samma "ekosystem" och "gemenskap" alla dessa ord användes för vad The Swedish Affair egentligen handlar om, vara innovativa och skapa nya relationer för att skapa nya affärer.

Håll utkik efter mer info om The Swedish Affair London nu till hösten!