Världens Bästa Morgon!

24 september, 2013 - 17:35

Vill du vara med och skapa den bästa starten på dagen?

Nu erbjuder vi dig och ditt företag att stå värd för Världens Bästa Morgon. Det innebär att vi bjuder in ca 5000 personer i vårt nätverk. Vi pinpointar och bjuder in kontaktpersoner som du specifikt vill möta. Vi sätter inramningen på frukosten vilket innebär att besökarna möts av en skön frukostbuffé och möjlighet att nätverka innan föreläsningen. Vi bokar något av våra innovativa mötesrum på Media Evolution City alternativt att vi kommer till ditt företag. Din föreläsning har du möjlighet att göra helt själv eller ihop med oss och vill du ha kontakter till fina föreläsare så fixar vi det.

Tillsammans med dig vill vi bjuda våra medlemmar på en suverän start på dagen, en smart föreläsning och många spännande möten.

Hör av dig till Anna Lindén så planerar vi Världens Bästa Morgon tillsammans.