Vår första Sweatshop har avslutats!

15 november, 2013 - 15:19

I veckan höll vi vår första Sweatshop någonsin och med deltagarnas härliga deltagande och givande resultat i minne blir det kommande tillfället den 27-28 november inte det sista.

När du medverkar i Media Evolutions Sweatshop får du tillfälle att utforska dina specifika utmaningar och hjälp att ta dig an dem eller ta idéer vidare med hjälpa av de övriga deltagarnas olika erfarenheter, kunskaper och perspektiv på olika delar av den kreativa utvecklingsprocessen och hur den (kan) utvecklas.

"Det var verkligen givande att få vara med i den allra första Sweatshopen! Efter första halvdagen var jag helt slut av alla intryck och kände en viss hopplöshet inför mitt "uppdrag". Men när andra heldagen var slut kände jag mig full av energi och hade kunnat hålla på i några timmar till! De nya insikter och arbetsredskap jag fick inom flera olika områden kändes väldigt värdefullt!" – Carina, deltagare

I den första Sweatshopen arbetade vi med utmaningar relaterade till kundkommunikation och försäljning, arbets- och ansvarsrollen i pågående uppdrag och framåtblickande mot 2030, kreativt arbete i tungrodda organisationer m m.

Vilken din egen, ditt projekts eller ditt teams eller företags specifika utmaning än må vara – eller kanske en produktidé, så kan vi ta den genom Media Evolutions Sweatshop för att hjälpa dig att komma ett steg närmare en mera funktionell nivå eller lösning.

Vi vill tacka de modiga deltagarna av vår första Sweatshop för värdefull input till processen och välkomna alla nya till den kommande den 27-28 november .Ta chansen att utforska hur du kan arbeta med dina utmaingar och hinder idag och i framtiden!

”Genom kreativitet är alla kreativa möjligheter möjliga. Andas, ta det lugnt, skapa struktur och bjud in. Tro på dig själv och dina kunskaper, Håll huvudet högt och hjärtat öppet” - Erfan, deltagare

Läs gärna bloggposten om Sweatshop och dess bakgrund!